Отслабване с чай от мед и канела

Дискусия в 'Отслабване и фитнес' започната от Андон Иванов, 5/2/14.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Напоследък все повече се говори за този чай от мед и канела, който се приготвя изключително лесно и се говори, че дава изключителни резултати, без дори да спазваме някаква допълнителна диета за да отслабнем.

Все още не съм го пробвал, но понеже килограмите ми започнаха да нарастват значително, реших да се огледам за някоя не много претенциозна и сложна диета, която мога да приложа, а тази май изглежда такава. Ето и рецептата за чай от мед и канела:

Рецепта за чай от мед и канела
    Половин чаена лъжица канела се залива с една чаена чаша вряла вода и се разбърква добре. Изчаква се полученият чай да изстине и се добавя супена лъжица мед. Отново се разбърква, така, че меда да се разтвори. Половината чаша чай изпивате сутринта, преди закуска, а останалата част вечерта, преди вечеря.

Доколкото разбрах, чая се пие така всеки ден, а разликите започвали да се усещат след първата седмица, като, доколкото разбрах с този чай подтискате желанието за ядене.

Чая ми се струва доста елементарен и лесен за приготвяне в домашни условия, пък и обичам канелата, така, че ми се струва няма да ми е толкова неприятно да го пия. :) Затова и смятам от утре да го почвам и евентуално след няколко дни да дам обратна връзка за резултата от него.

Някой от вас случайно да го е пробвал и да сподели дали реално има ефект? Или поне хора, които са започнали да пият този така прословут чай от мед с канела?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Mama

Mama Активен потребител

За тази диета с мед и канела четох преди време в един чужд сайт и там я описваха, като изключително ефикасна, но бавна. Така де, не става днес да пиеш чай от канела и мед и утре да си минус 10 килограма :) То с коя ли диета става всъщност?

Не съм я пробвала, понеже смятам, че нямам нужда да отслабвам, но приятелка се похвали, че първият месец свалила 3-4 килограма, след като започнала да пие от този чай. Лично аз не вярвам, но пробвай, може пък да има нещо вярно.

Между другото, само да вмъкна, че мед-а е хубаво да е естествен, а не от тези, които ги продават в магазините, като мед, а реално е куп химия и малък процент мед.

Пожелавам ти успешно отслабване и ще чакаме да кажеш как върви диетата. :happy:

4. Андон Иванов

@Mama права си като се замисля, че вероятно по-добър ефект би имало с натурални продукти, а не разни екстракти и за щастие вкъщи имаме точно натурален мед :happy:

Благодаря за пожеланието, аз вече се заредих с ентусиазъм и дори след малко мисля да отивам да го правя това чудо :rofl:

5. Ezida

Ezida Потребител

Интересна диета и наистина не много сложна. Може и аз да я почна, тъкмо преди морето да вляза малко във форма.

6. Андон Иванов

Аз вече пих първата си доза и на вкус не е лошо. Докарва малко на меденки. Надявам се да има и желаният ефект. Реших да си направя едно 30 дневно предизвикателство с този чай и ще видим след тези 30 дни дали ще има ефект. :bigsmile: Да се надяваме, че след 30 дни ще изглеждам ето така ---> :muscle:

7. Ангелина Генова

Ангелина Генова Потребител

Ооо със сигурност подтиска апетита, една приятелка изпробва рецептата и има ефект. Сигурна съм, че и при теб ще подейства. :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Отслабване и фитнес гривни за отслабване - рени 15/3/21
Отслабване и фитнес Каране на колело за отслабване? 13/7/19
Отслабване и фитнес Отслабване с вода, възможно ли е? 9/6/15
Отслабване и фитнес Отслабване с ябълков оцет 9/6/15

Сподели страницата