Парфюми онлайн, за и против

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Marina77, 27/1/15.

 1. Marina77

  Marina77 Потребител

  Регистрация:
  27/1/15
  Мнения:
  18
  Пол:
  Жена
  Професия:
  работя в държавна институция
  Пазарувам парфюми най-често от различни парфюмерийни магазини в нашия град, но напоследък забелязвам много реклами, които с цените си направо ме учудват. Възможно ли е парфюм, който в официален магазин на марката в мола струва 54 лева в интернет да се предлага за 39 лева на промоция. Не че цената е много различна, но все пак разликата от 15 лева на 54 лв. е над 20%.
   
  Андон Иванов харесва това.
 2. Google AdSense Реклама



  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Лошото на повечето онлайн магазини за парфюми продават тоалетни води, реплики на оригиналните парфюми, но доста по-малотрайни и почти винаги с различен мирис от оригиналните, но като цяло са доста близки до аромат, така, че се сбъркват с лекота. Реалната цена на такива парфюми е доста по-ниска от цената на оригиналните, но често търговците ги представят за оригинални и слагат примамливо намаление, така, че човек да се подлъже да си го купи, като си мисли, че купува реален продукт. Естествено намалението обикновено не е кой знае колко голямо, точно за да не се осъмни клиента.

  Друг е въпроса, доколкото може да се вярва на парфюмите, които продават в мола, че са оригинални, но да предположим, че там някак си има по-голям контрол и е по-трудно да се предлагат подобни стоки, без последствия. Въпреки това, ако пазарите такъв парфюм и усетите, че парфюма вече няма мирис, а сте се пръснали преди 2-3 часа, имайте си едно на ум.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия Обувки онлайн? 26/3/19
Шопинг терапия Евтини български онлайн магазини 9/6/15
Шопинг терапия За или против онлайн пазаруването ? 16/1/15
Шопинг терапия Един коректен и евтин китайски онлайн магазин 15/12/13

Сподели страницата