Пари за екскурзия

Дискусия в 'Работа, семейно планиране и бюджет' започната от elkamanolova, 19/4/17.

1. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Както винаги дъщеря ми се сеща да ми каже всичко важно в последния момент. Класът са се разбрали да ходят на екскурзия в чужбина още преди два месеца, а тя изобщо не ми е казала. Днес си идва от училище и ми казва, че до понеделник трябва да дадем 350 лева за екскурзията. В момента нямам почти никакви пари, а ще взема заплата чак на 30. Няма от кого да взема пари, а няма как само тя да не отиде на екскурзия. Дайте идеи какво да правя.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Нямате ли баби, дядовци да помагат? Ако не, взимай един кредит и ще го върнеш като вземеш заплата. Провери, ако искаш в https://cashcredit.bg/novini какви са условията. Мисля, че имаше нещо, че ако вземеш кредит и го върнеш в определен период, няма лихви.

4. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Те нямат пари за тях какво остава за нас. Май наистина ще взема кредит. В някои фирми имаше условие, че ако върнеш парите до 14 дни, няма лихва. Благодаря ти!

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Работа, семейно планиране и бюджет грък продава собствена майка за пари 20/7/21
Работа, семейно планиране и бюджет циган мами европейската общност-съюз-.. за пари 4/7/21
Работа, семейно планиране и бюджет цигани сеч на крайници за пари 3/7/21
Работа, семейно планиране и бюджет стихотворения съпроводени от пари 27/3/21
Работа, семейно планиране и бюджет пари 17/3/21

Сподели страницата