Сгодена съм отскоро и моят приятел ми поиска ръката с невероятен пръстен с малък диамант. Бях много щастлива и го показах на всички роднини. Племенницата ми е много мило и сладко дете, но взела пръстена, сложила го на пръста си и тъй като ѝ е голям, той се изхлузил и го загубила. Твърди, че е паднал през терасата и е много разтроена от това.Успокоих я и започнахме да го търсим, но уви, не го открихме никъде. Не искам да казвам на родителите ѝ, защото ще я накажат, но трябва да купя същия пръстен, за да не обидя годеника ми. Знам от коя бижутерия е закупен, но за мой ужас е невероятно скъп. Никога не съм мислила, че ще се възползвам от бърз кредит, но не намирам друго решение.
Наистина е много неприятно, но какво да я правиш, в крайна сметка е дете. От друга страна бъдещият ти съпруг сигурно ще се обиди, защото се е постарал да те изненада и да бъде специален момент. Наистина бързият кредит не е лоша идея. Препоръчвам ти http://www.easycredit.bg/ , предлагат добри условия и мисля, че ще ти свършат работа.
Изтеглих сумата и закупих друг подобен пръстен. След няколко дни реших да призная на приятеля ми какво се е случило, защото се притеснявах, че ще открие, че пръстенът е по-различен. Радвам се, че ме разбра и че ми показа, че за него децата са по-ценни от вещите, а това е предпоставка за един успешен брат, надявам се. P.S Годеникът ми е невероятен човек, ще ми помогне с вноските за кредита.