Покупка на годежен пръстен

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от mikaela, 1/5/17.

 1. mikaela

  mikaela Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/4/17
  Мнения:
  471
  Пол:
  Жена
  Сгодена съм отскоро и моят приятел ми поиска ръката с невероятен пръстен с малък диамант. Бях много щастлива и го показах на всички роднини. Племенницата ми е много мило и сладко дете, но взела пръстена, сложила го на пръста си и тъй като ѝ е голям, той се изхлузил и го загубила. Твърди, че е паднал през терасата и е много разтроена от това.Успокоих я и започнахме да го търсим, но уви, не го открихме никъде. Не искам да казвам на родителите ѝ, защото ще я накажат, но трябва да купя същия пръстен, за да не обидя годеника ми. Знам от коя бижутерия е закупен, но за мой ужас е невероятно скъп. Никога не съм мислила, че ще се възползвам от бърз кредит, но не намирам друго решение.
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. elkamanolova

  elkamanolova Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/16
  Мнения:
  316
  Пол:
  Жена
  Наистина е много неприятно, но какво да я правиш, в крайна сметка е дете. От друга страна бъдещият ти съпруг сигурно ще се обиди, защото се е постарал да те изненада и да бъде специален момент. Наистина бързият кредит не е лоша идея. Препоръчвам ти http://www.easycredit.bg/ , предлагат добри условия и мисля, че ще ти свършат работа.
   
 4. mikaela

  mikaela Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/4/17
  Мнения:
  471
  Пол:
  Жена
  Изтеглих сумата и закупих друг подобен пръстен. След няколко дни реших да призная на приятеля ми какво се е случило, защото се притеснявах, че ще открие, че пръстенът е по-различен. Радвам се, че ме разбра и че ми показа, че за него децата са по-ценни от вещите, а това е предпоставка за един успешен брат, надявам се.
  P.S Годеникът ми е невероятен човек, ще ми помогне с вноските за кредита.
   

Сподели страницата