Препоръчайте таблет за малко дете

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Petko, 27/1/15.

1. Petko

Petko Потребител

Скоро един малък рицар има рожден ден. С майка му сме намислили да му купим таблет, но не за да играе на игри а главно, за да може да гледа детски филмчета, не мисля, че ще се оправя с игрите а и е прекалено малък за тях. Ориентирали сме се за 7-инчов таблет, защото ще е долу-горе в размера му :) и сме се спрели на модела Revopad MM781 3G, в момента е на супер цена около 120 лева а като екстри ми се струва, че си заслужава. Вие какво мислите, заслужава ли си парите и ще върши ли работа?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Децата разбират повече от нас от такива техники. Ще видиш как още като му го дадеш, след 5 минути всичко ще разбира. Нашето детенце има такъв таблет http://dice.bg/kobo-arc-7hd-tablet-chetec-s-fullhd-displei-16gb-wi-fi-cheren-item22153 играе игри, гледа филмчета, но не прекалява с това.

4. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Те все едно се раждат с тези познания. Разбират от компютри, таблети, телефони. На мен много ми харесва този таблет, защото както видях в характеристиките му, може да се използва и като четец. Хубаво е освен да играят на таблетите, децата да ги използват и за нещо по-полезно.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение Препоръчайте книга 23/11/18
Хоби и развлечение Препоръчайте ми книга 17/10/18
Хоби и развлечение Препоръчайте ми нов филм 17/6/15
Хоби и развлечение Препоръчайте ми хубава книга 20/7/14
Хоби и развлечение Препоръчайте курс по фотография в София? 18/7/14

Сподели страницата