Проблем с камъни в бъбреците, как да се лекувам?

Дискусия в 'Семейно здраве и красота' започната от Maya, 20/7/14.

 1. Maya

  Maya Потребител

  Регистрация:
  20/7/14
  Мнения:
  11
  Пол:
  Жена
  От няколко месеца имам страшен проблем с камъни в бибреците и през няколко дни ме мъчат някакви адски кризи. Ходих на лекар и съответно диагностицира, че имам камъни в бъбреците и ми изписа разни болко успокоителни и допълнително някакви други лекарства, които уж ще ми помогнат да изхвърля камъните, но уви вече месец мъките продължават.

  Чувала съм, че лесно се изхвърлят с топла бира, но дали просто се пие топла бира или се претопля и се пие топла не знам, затова и понеже не съм от любителите на бирата отхвърлих този метод.

  Някой може ли да препоръча нещо с което да изхвърля камъните от бъбреците ми и да престанат вече тези жестоки мъки?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Муцка

  Муцка Потребител

  Регистрация:
  22/7/14
  Мнения:
  8
  Пол:
  Жена
  Здравей,
  искрено ти съчувствам, понеже преди години и аз минах по този път и знам какво е да имаш бъбречна криза и нищо да не помага. Така изтърпях няколко кризи и понеже и при мене имаше един период, докато болко успокоителните започнат да действат, просто не можех да стоя на едно място, дори 2-3 пъти бяха толкова силни болки, че бикахме бърза помощ.

  Накрая една комшийка на пределна възраст ми каза да пия чай от мечо грозде и наистина доста успокоява кризите. Освен това ми препоръча да си правя чай от магданоз.

  Как се прави чай от магданоз?
  Просто взимаш един стрък магданоз и го вариш в 3 литра вода. Прецеждаш отварата и пиеш от нея. По спомен, тази смес се пие по възможност за 1 ден, след което пак пиеш и така 1-2 седмици.

  Жената каза, че с този чай се изхвърлят страшно бързо камъните от бъбреците и помага да не се образуват нови.

  Аз не го пробвах, понеже не обичма магданоз, но и да чукна на дърво след като ми каза отварата не ме е боляло толкова. Иначе на такава болка не се търпи и в такива моменти съм съгласна да пия каквото и да е, само и само да премине по-бързо.

  За бирата и аз не знам. Аз пък съм чувала за бирена бомба. Пиеш 1-2 литра бира, без да ходиш до тоалетна и примерно се качваш на последният етаж на някой блок и почваш с подскоци на всяка стълба да слизаш до първият етаж. Това уж би трябвало да разбие камъните и да ги изхвърлиш по-бързо, но не знам дали е вярно или е просто шега. :beer:
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Семейно здраве и красота Проблемът с гъбичките и истинският метод за лечение. 20/6/21
Семейно здраве и красота проблемите на мама 26/3/21
Семейно здраве и красота Проблеми с гърдите. 14/6/14
Семейно здраве и красота камъните падат от небето 19/7/21
Семейно здраве и красота би с камъни 8/4/21

Сподели страницата