Пролет в Париж

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от iva.kaneva, 27/1/18.

1. iva.kaneva

iva.kaneva Потребител

Хайде любители на този прекрасен град.
    Мисля да изненадам приятеля ми с една прекрасна екскурзия до Париж. Датите , които съм избрала са около майските празници, мисля че тогава времето ще бъде страхотно. От сега се оглеждам за хотели, транспорт и т.н. Някой, който е бил там ще ми даде ли съвет кога запазихте хотел, къде, от къде. Кога запазихте самолетни билети? Коя компания използвахте?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Emily89

Emily89 Нов потребител

Здравей, тъкмо се регистирах и се радвам, че попаднах на тази тема.
    Аз бях в Париж пролета и е наистина чудесен избор за екскурзия. Наистина си се ориентирала много добре и да започнеш от по-рано с организацията защото в последният момент нещата не стават, а по-евтини, а точно обратното и се ядосваш от липсата на избор. За жалост с хотел не мога да ти помогна защото спах при една приятелка и не съм търсила, но има доста сайтове за запазване на апартаменти, хотелски стаи, къщи и имат хубави предложения. А за самолетни билети бях в голяма дилема дали да избера нискотарифната компания или класиката https://www.air.bg/bg . В интересен на истината разликата в цената беше 200 лв... А летището, на което кацат нискотарифните е Буве, което е на 80км от града ... съобразяваш се с багаж с какво ли не... гладен си :Д жаден си :Д Моят съвет е да следиш офертите и ще попаднеш на нещо много добре :) успхе!

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение диктатура на пролетариите против хуманното естество 29/12/21
Хоби и развлечение диктатура на пролетарите против работата? 29/12/21
Хоби и развлечение диктатура на пролетариите 29/12/21
Хоби и развлечение диктатура на пролетариите 29/12/21
Хоби и развлечение пролетно разгонване 15/7/21

Сподели страницата