Пръскане против хлебаки с гаранция 6 месеца

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от bgtifo, 13/5/14.

 1. bgtifo

  bgtifo Потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  28/10/13
  Мнения:
  14
  Пол:
  Мъж
  Много фирми за пръскане против хлебарки, не дават никаква гаранция за унищожаването на неприятните насекоми, които смущават нашия сън и този на децата ни. Това дразни не само мен, а всеки, който е ползвал подобен тип услуги. Радостната вест е, че има светлина в края на тунела и аз ще пиша за нея.

  Млад и приятен екип от момчета кръстили бригадата си Preventa - ДДД услуги предлагат пръскане против хлебарки с шест месечна гаранция. Ако в този период усетите нерегламентирано движение на пълзящите натрапници по стените, в банята, зад пералната машина или на друго място в дома или офиса, то следващото пръскане ви излиза без пари.

  Повечето хора предпочитат да спестят парички и да използват методите на баба и дядо чрез разни тебешири, купешки спрейове, борови киселини и тем подобни. Повярвайте, че и аз бях като вас, но си казах стига (като онази с активията). Единственото спасение е човека с помпата и качествения инсектицид, а ако заразата е масова, тогава пръскайте мазетата.

  Каквото и да предприемете обаче, не оставяйте отвратителните хлебарки да диктуват живота ви. Те водят до стрес и често до алергии, пристъпи и какво ли още не. Няма как и да е друго при положение, че живеят на влага идвайки от канализационните тръби.
   
  Frik харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Наистина полезна и информативна тема. Като цяло май Българите трудно се доверяваме на подобен род услуги и все си мислим, че сами можем да се справим с ситуацията, но от опит знам, че това хлебарките, кърлежите, бълхите и тем подобни насекоми са една от най-упоритата твар.

  Добре, че вкъщи не съм виждал хлебарка от сигурно 10 години насам, но пък за сметка на това тая година се появи някакво нашествие от тия къщните стоножки и от край време се чудя дали да не се допитам до подобна фирма и май сега е момента да разгледам как стои въпроса с пръскане в моят дом. Само ме притеснява факта, че сме с малко дете и вероятно преди това ще трябва да поживеем някой друг ден в някой роднини, докато отровата подейства, та май само това ме спираше до сега.

  Всъщност някой който е ползвал подобна услуга, може ли да сподели информация от първа ръка, колко време е желателно никой да не се навърта в апартамента след обработка?
   
 4. bgtifo

  bgtifo Потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  28/10/13
  Мнения:
  14
  Пол:
  Мъж
  Зависи от големината на проблема, при мен идваха на предварителен оглед и казаха, че мога да използвам помещението след 1-2 часа. Според момчетата, които дойдоха отровата има ниска концентрация и засяга само хлебарките, но не и хората. Разбира се, за всеки случаи ни казаха да се поразходим малко, да хапнем по един сандвич някъде и да се върнем. Така и сторихме.

  Пръскахме 2 пъти през 2013 година и хлебарките вече ги няма. Между другото запуших и пукнатините в банята, тъй като именно от там идваха. С някакъв специален инструмен тип ала фенер ми показаха яйцата на хлебарките, те се виждат само на тъмно и са микроскопични. Бяхме пълни с тая твар.

  Общо взето нещата се случиха много добре. Дори не съм се възползвал от гаранцията, защото от второто пръскане през ноември 2013 до днес 14 май 2014 година нямам хлебарки, дано и да нямам де, защото някои съседи се оплакват, че било пълно в тях. Сега събираме пари за по-глобално пръскане, включващо общи стаи, мазета и прочие.
   
 5. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Това е страхотно. Не видях в сайта им информация дали могат да се справят с нашата твар (домашни стоножки или там както им викат), но така или иначе планираме скоро евентуален ремонт на апартамента и преди да освежим, ще взема да им се обадя да видим с какво могат да бъдат полезни.

  Вярвам, че тази тема ще е полезна и за други потребители на форума, понеже гледам доста хора се оплакват от хлебарки или друга подобна твар в къщите си.

  Благодаря за обратната връзка за услугата на тези юнаци. :yes:
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина като противопоставя минало и настояще 11/5/21
Обзавеждане, дом и градина неравностойни противници 29/3/21
Обзавеждане, дом и градина противОстояло 21/9/20

Сподели страницата