Първолак свали гащите на съученик, бабата на потърпевшия и учител го набили

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от frukt0, 14/12/13.

 1. frukt0

  frukt0 Потребител

  Регистрация:
  14/12/13
  Мнения:
  10
  Пол:
  Мъж
  Здравейте съфорумници! Как ще коментирате случилото се в Русе.

  Аз лично съм потресен. Не е нормално толкова малко дете да бъде удряно, още повече по главата. Разбирам, че е провокирало ситуацията, но все пак са деца. Разбирам да е голям човек и да може да разсъждава, но това просто е ужасно.
   
  Андон Иванов харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Уви това не е прецедент и на други места съм чувал за саморазправа от страна на родители, което смятам не е редно в никоя ситуация, макар, че вероятно и аз бих бил афектиран, ако закачат детето ми, но едва ли бих посегнал на дете да го бия...

  Всъщност учителите са там за да учат децата освен на знания и на някакъв вид дисциплина и би трябвало и да ги пазят в край на сметка затова ги записваме на училище...
   
 4. slavchev

  slavchev Потребител

  Регистрация:
  19/12/13
  Мнения:
  11
  Пол:
  Мъж
  Факт е, че образованието на младите не върви изобщо добре. Като гледам по улиците какви гаменчета се разкарват с цигари в ръка, псуващи и нервничащи...направо ми иде на мен да взема сопата и да ги подкарам. Като не се грижат родителите им за тях, ще се грижат потърпевшите родители, в крайна сметка и в човешкият живот важат правилата на джунглата - по-силнят побеждава!
   
 5. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  И съм съгласен и не съвсем... по-добрият вариант е първо да пробваш с добро, като разговаряш с учителя и го предупредиш за проблема. Ако вече те не могат да се справят, търсиш среща с отсрещният родител... ако вече и те не предприемат мерки... тогава се търсят други методи, но при всички положения побоят над дете не е добра идея. Детето нито ще те разбере, напротив би го провокирал след това да си излее яда върху детето ти отново.

  Честно казано е доста деликатна тема и си признавам, че аз като млад родител не знам как бих реагирал, но на теория не мисля, че бих отишъл да се разправям лично с детето. Най-лесно е да пребиеш дете, но това едва ли ще промени много в държанието му.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия брат свали брата си и се покачи на престола 26/5/21

Сподели страницата