Резервирате ли почивката си няколко месеца предварително?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Svetla, 8/2/15.

 1. Svetla

  Svetla Потребител

  Регистрация:
  8/2/15
  Мнения:
  20
  Пол:
  Жена
  Получих добра оферта за почивка на морето това лято. Добрата цена ме заинтригува, признавам. Ако се погледнат цените през сезона и тези, които се предлагат сега може да се каже, че са наполовина. Вие резервирате ли почивката си предварително за по-изгодни цени?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Aloma

  Aloma Добре познат потребител

  Регистрация:
  9/2/15
  Мнения:
  45
  Работата на мъжа ми е такава, че обикновено не се знае кога ще си вземе отпуска, така, че не можем да плануваме рано къде ще ходим през лятото и обикновено плановете стават от единият ден за другият. Вярно е, че предварителната резервация на хотел на морето или планина е доста по-евтино, но пък и през лятото излизат примамливи оферти.
   
 4. ivafileva

  ivafileva Добре познат потребител

  Регистрация:
  28/1/16
  Мнения:
  495
  Пол:
  Жена
  При мен е различно. Примерно за Нова година намерих една оферта в https://pochivka.bg/ и си направих резервация преди две седмици, всичко стана много неочаквано. Друг път ми се е случвало и три месеца по-рано да запазя. за да е по-евтино, но сега офертата беше доста добра и нямаше нужда да бързам.
   
 5. pepimili

  pepimili Добре познат потребител

  Регистрация:
  7/12/16
  Мнения:
  49
  Пол:
  Жена
  Определено предпочитам да си резервирам и да помисля за почивката възможно най-рано, защото така е най добре да се възползваш от офертите. За съжаление не винаги мога от толкова рано да заделя пари, но все пак често се възползвам от услугите на https://e-cash.bg/
   
 6. elkamanolova

  elkamanolova Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/16
  Мнения:
  316
  Пол:
  Жена
  Аз винаги планирам почивките си доста по-рано.
   

Сподели страницата