Романтика, любов и още нещо...с камини Diplomat

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от bizz, 17/3/14.

 1. bizz

  bizz Нов потребител

  Регистрация:
  17/3/14
  Мнения:
  2
  Пол:
  Мъж
  Зимата е сезонът на снежните забавления, дългите семейни вечери и нежна романтика. С ароматни свещи, хубаво вино и добра камина, студените дни се превръщат в най-топлото време на годината. Ето защо, начинът на отопление е толкова важен. Ако искате да усетите нежният уют, то заложете на камина Diplomat. Тя е създадена, за да отоплява цялата къща и да внесе онази хармония, за която всеки мечтае.

  Естетичният дизайн ще се впише в модерния интериор на дома, като Ви помогне да демонстрирате класа и стил.

  Керамичното стъкло, използвано при създаването на тези камини, Ви осигурява гаранция за качество и спокойствие при използване на този ефектен начин на отопление. Освен тези предимства, този тип стъкло Ви гарантира дълъг живот на вратичките.

  Възползвайте се от възможностите за съвършена облицовка или допълнителни полици за скъпоценни снимки или романтични акценти. Мраморът в една къща никога не е излишен, а когато е в комбинация със стилните форми на камини Diplomat, се превръща в бутиково решение за най-изтънчените.

  Не забравяйте, че функционалността на камините се изразява не само в безкрайните възможности за декорация, но и с вариантите за отопление на дома.

  Ако искате винаги да усещате топлината и да не губите от материалите за горене, то заложете на камини с водна риза. Те ще спестят от излишни разходи, благодарение на високия си коефициент на полезно действие. Котлите ще Ви осигурят нужната топлина в цялата къща, а обикновените камини просто ще Ви стоплят с романтичната си визия.

  Без сажди и дим, с камини Diplomat ще забравите за досадните миризми и допълнителни „екстри”. Със сухите котли или камините с водна риза, Вие ще получите коефициент на полезно действие над 85 %, което само българското производство може да Ви предложи.

  Доверете се на камини Diplomat и се потопете в света на топлината, романтиката и уюта.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Какво е любовта според великите мислители 17/6/21
Обзавеждане, дом и градина контрол върху качеството на любовниците на адолф хитлер 29/1/21

Сподели страницата