SAMSUNG UE-46F6320

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Мирослав, 21/10/13.

1. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Преди няколко дни се сдобих с нов телевизор SAMSUNG UE-46F6320 и в тази връзка с няколко думи ще ви опиша, кое ме накара да се спра на него.
    1) SMART TV - наличието на браузър, скайп и други приложения са много полезни и удобни;
    2) 3D - въпреки че не съм голям фен на този вид, от време на време е хубаво да имаш възможността да се насладиш на някой яки ефекти, без да се налага да ходиш на кино
    3) Wi-Fi - това може би беше най-важното в подбора ми. Просто мразя кабели, особено ако минават през цялата стая...
    4) Опцията за синхрон между компютър, телефон, таблет и телевизор. С тази екстра може да си пускате филми директно на ТВ-то без флашки и без кабели.

Цената, която платих за него е 1499 лв. и в момента е на промоция в Техномаркет. Не съм телевизионен гуру, но съм много доволен от него и го препоръчвам.

Андон Иванов харесва това.
  2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Честита покупка... лично аз съм голям фен на Samsung, които с голяма силна изведнъж станаха едни от лидерите на почти всякакви електроуреди.

Лично аз, преди известно време заложих на Sony и въпреки, че съм доволен, няма как да си изкривя душата и да не спомена, че все пак има какво да се желае. Един от основните и неприятни проблеми при тях е именно уеб броузер-а, който е адски неудобен и установих, че не всичко успява да възпроизведе като хората. Субтитрите също са им проблемни... да поддържа Български субтитри, но възпроизвеждането им е меко казано грозна гледка... малки.. ръбести и с изключително неподходящ цвят, което ги прави доста не четими, но иначе като изключим тези 2 недостатъка, картината е страхотна, държи се добре и най-важното - има поддръжка на firmware, което за мен си е плюс, понеже някой производители поддържат продуктите си само докато са актуални и после спират софтуерната поддръжка, което е меко казано тъпо.

Иначе за SAMSUNG мога да кажа само положителни думи от личният ми досег с техни продукти.... Телефона ми е Samsung S2 Plus и съм страшно доволен от него... имаме и хладилник, който работи отлично вече сигурно повече от година :)

4. fallangel

fallangel Потребител

Ние се спряхме(по точно аз, жената нямаше много дума по въпроса :bigsmile:) LG 42LA660S
    Един страхотен телевизор, по принцип се бяхме спрели на по евтиния вариант 620S, но в магазина бяха свършили, и този го бяха пуснали на промоция, та така станаха нещата. Изключително съм доволен от модела, много добра визия, тънка рамка, страхотна картина, много добро 3D, хубав звук, много функции. Забравих да добавя че дистанционното му е супер гъзарско, има курсор като на мишка и се управлява във въздуха :D

5. Андон Иванов

Наистина изглежда много добре...

Между другото, вече от няколко човека чувам много добри думи за LG... и спрягания от типа на LG са новите лидери на пазара. По мои скромни виждания към момента от смарт телевизорите, като марки най-много се купуват SAMSUNG, LG и SONY. Аз се спрях на 3-тият вариант, понеже най-много ми допадна от наличните и съответно беше на поносима цена.

В момента има наистина добри предложения на пазара и дори почнах да се чудя дали да не дам този на майка ми, а аз да взема по-голям и да сменя марката :)

fallangel харесва това.
  6. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Няколко месеца след покупката, единствената забележка която имам към този момент е нивото на звука. В сравнение с това на конкурентни марки, та дори и от същата марка но различен модел е ниско. При максимално увеличен звук, успявам да го надвикам :D Вероятно това си има причина, да ни накарат да си купим и озвучителна система :) Иначе други забележки, все още нямам.

7. Андон Иванов

Е предполагам този проблем лесно може да се реши с една не много скъпа домашна 5.1 аудио система ;)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Samsung Smart TV: Samsung Signature Service ends on 1st, April 14/3/15
Обзавеждане, дом и градина Грешки при перални SAMSUNG. Какво означават и как да ги оправим? 23/1/15
Обзавеждане, дом и градина Geolocation request Allow geolocation request? Samsung TV 22/7/14

Сподели страницата