Продавам Шейна с кормило STIGA Snowracer Color Pro Purple

Дискусия в 'Обяви' започната от igra359, 16/12/16.

 1. igra359

  igra359 Потребител

  Регистрация:
  16/9/15
  Мнения:
  18
  Пол:
  Жена
  Шейна с кормило STIGA Snowracer Color Pro Purple


  Всички знаем, че снега е любим приятел на всяко дете и играта с него е незабравима. Шейна с кормило STIGA Snowracer Color Pro Purple е идеален подарък за Вашето дете през зимните, снежни дни! Изработени от качествени материали и подходящ за деца над 3 годишна възраст шейни Snowracer гарантират снежно забавление. Зарадвайте детето си и бъдете сигурни, че ще се наслади максимално на зимните дни с шейна с кормило Snowracer!


  Представяме ви шейната Snowracer COLOR PRO PURPLE с иновативната Curve Ski System и здрава стоманена рамка в бял цвят и пластмасови детайли в лилав цвят. Тя има странични ски с върхове отпред и отзад, извит и разширен връх на предната ска за подобрена маневреност и волан със зони за удобно захващане.


  В стандартното оборудване на шейната са включени въже за дърпане с механизъм за автоматично навиване, спирачка и пружина на кормилото. Пружината на кормилото ще Ви свърши работа, ако по средата на спускането паднете от шейната - тогава тя услужливо ще завие и ще Ви изчака за да продължите отново заедно.


  Иновативна ски система Curve на STIGA

  A - Подобрена маневреност на шейната с новата форма на върха на предната ска. Когато завивате, ската с извита форма се плъзга по-бързо по снега в сравнение със ската с права форма и затова е по-лесно да маневрирате. Новата предна ска има също така и "двойни върхове", което позволява да се движите дори и назад надолу по склона.


  B - Новата форма с двойни върхове на страничните ски (отпред и отзад) Ви дава възможност да се движите дори и назад. Оребряването на ските осигурява по-голяма стабилност при високи скорости. Взаимодействието между новата предна ска и новите странични ски Ви осигурява изумителен контрол при увеличаване на скоростта.


  C - Волан със зони за удобно захващане. Зоните за захващане са от нехлъзгащ се материал и осигуряват безопасно и сигурно маневриране.


  D - Седалка с подобрен нов дизайн. Скачайте отгоре и се засилвайте по пистата! И нека СИЛАТА бъде с вас!


  Основни характеристики:


  - Препоръчителна възраст: от 3 години

  - Максимално натоварване: 75 килограма

  - Тегло: 6.400 килограма

  - Размери: 87 х 44 х 60 сантиметра

  - Сертификат за безопасност: TUV


  Гаранция на продукта:

  Продуктът има 1 година гаранция за производствени дефекти от датата на купуване. Гаранцията не покрива нормалното износване на части и елементи, които подлежат на амортизиране и при правилна употреба.


  За по-висока безопасност STIGA препоръчва всички модели шейни Snowracer да се карат с предпазна каска за зимен спорт!

  http://www.igra359.bg/6eyna-s-kormilo-stiga-snowracer-color-pro-purple/17205

  209 лв
   

  Attached Files:

 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обяви шейна с кормило - пластмасова Snow Future/ черна 16/12/16
Обяви Шейна Hamax Sno Blade 16/12/16
Обяви шейна Hamax Sno- Fire 16/12/16

Сподели страницата