Should We Choose Wood Look Tiles On Balcony?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Crawforddefine, 20/4/21.

 1. Crawforddefine

  Crawforddefine Добре познат потребител

  Регистрация:
  4/2/21
  Мнения:
  67
  Плочките с вид на дърво са вид специални керамични и порцеланови плочки, това е чудесна алтернатива на традиционния бетонен под, който привлича повечето хора. Виждаме, че много хора използват този вид плочки от дървесни зърна за декорация на дома. Тогава ефектът от полагането на плочки от дървесни зърна върху балкона е добър? Какви са предимствата и недостатъците на дървените плочки? Чрез следващото ни въведение ние вярваме, че можете да имате добър избор дали да използвате плочки с външен вид на дърво на балкон или не.
  https://www.hanseceramictile.com/wood-tiles
  Балкон с керемиди от дърво - Как да украсите балкона си с керемиди от дърво
  Балконът е приятно място за почивка, грил и игра. Когато номера балкон е добро и подробно планиране е от голямо значение. Ако има нередности, преди да започнете с монтажа на плочки, трябва да направите пода (обикновено бетонни или каменни плочки), за да може да тече дъждовна вода. Ако вашият балкон не е квадратен, а овален, дървените плочки на балконските подове могат да бъдат персонализирани с прецизно напасване. И накрая, важно е да осигурите удобни места за сядане на балкона. Асортиментът от градински мебели и балкон е огромен. Кои са правилните продукти за вашия балкон, вашият вкус е от съществено значение.

  Плюсове и минуси на използването на плочки с ефект на дърво върху балкон
  Лесен за поддръжка и почистване
  Повърхностният слой на теракотната дървена плочка е полиран, дори ако е мръсен, може да се почисти директно с парцал, а поддръжката е много по-удобна от пода на твърда дървесина. Освен това плътността на плочките от дървесни зърна е висока, устойчива на износване, водоустойчива и влагоустойчива и няма нужда да се притеснявате за проблема с връщането на влагата. Стенните и подовите плочки с дървесен ефект имат характеристиките на огнезащитни, устойчиви на корозия и също така избягват проблема с формалдехида. Това е зелени, екологични строителни материали. В същото време плочките с вид на дърво имат по-добри плъзгащи се характеристики в сравнение с обикновените керамични плочки, а децата и възрастните хора у дома са сравнително безопасни за ходене.

  Добър ефект на декорация
  Декоративният ефект на керамичното и порцелановото дърво като теракотен под е с много висока степен. Чрез мастилено-струен, релеф, потъване на плесен и глазура дървесните плочки могат да произведат реалистичен и ярък имитационен дървесен модел, така че продуктът естествено да показва класически и елегантен стил и да създава особено комфортна и приятна среда за живот.

  Скрий мръсотията
  Структурата на дърво като плочки е много подобна на тази на пода от твърда дървесина, но осезаемостта е несравнима. Той ще скрие някои петна, след като се използва дълго време, а на пода на плочките ще се появят някои черни шевове, което значително ще повлияе на красотата на пода.

  Не е лесно да се инсталира
  Балконната плочка с дървесен ефект принадлежи към формата на дългата лента. Трудно е да се направи плоскостта на твърде дългите плочки от дървесни зърна, когато е павирана. Ако дървената плочка с лошо качество е павирана, два края могат да бъдат изведени или средата да бъде извита. Поради малкото количество дървени тухли, продажната цена също е висока.

  Причини, поради които избирате дървени плочки за балкон
  - Керамични и порцеланови дървени плочки балкон с клик система могат лесно да бъдат свързани заедно и да се движат лесно без инструменти.
  - Плочките от дърво изглеждат балконски под, излъчват топлина и комфорт.
  - Създайте подходящата атмосфера за отдих на открито.
  - Керамичните и порцелановите плочки с дървесен ефект се предлагат в различни размери и стилове за позиране, създавайки стилен балкон.
  - В зависимост от вида на керамиката и порцелана и класа на издръжливост, теракотните настилки са с дървесен вид по отношение на различни метеорологични условия, като слънце или дъжд.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Detailed information on the benefits of metal roofing and why you should choose it over other types 16/12/21
Свободна дискусия In this case the designer should always take into account the length of the end mill that will be ma 18/1/22
Свободна дискусия If you are looking for a mirror there is no reason why you should be unable to find one that you ado 12/1/22
Свободна дискусия Product packaging boxes should be created in a way that is more environmentally conscious 6/1/22
Свободна дискусия What considerations should I take into account when selecting a 3D laser scanner for my project 25/12/21

Сподели страницата