Смарт часовник

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от mikaela, 13/10/17.

1. mikaela

mikaela Добре познат потребител

Здравейте, мисля да си взема смарт часовник, но не ми се дават много пари. Какво мислите за китайските стоки 4sales? Там има доста евтини, които дори имат българско меню. За 40 лева може да си вземеш часовник, с толкова много функции. Притеснява ме само това, че досега не съм си взимала неща от този сайт и не знам каква е процедурата.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. nikipetkov

nikipetkov Добре познат потребител

Сайтът е много добър. Аз съм пазарувал от него и нямам оплаквания. За китайските стоки нямам наблюдения, но напоследък почти всичко наоколо е китайско, така че не мисля, че ще има някаква разлика. Щом сте си харесали си поръчайте и след това ще дадете рецензия.

4. mikaela

mikaela Добре познат потребител

Поръчах си и даже дойде вече. Всичко е коректно. Нямам никакви оплаквания от сайта, а часовникът си работи идеално вече няколко дни.

5. nikaela.niki

nikaela.niki Потребител

В electron.bg са най-ниските цени ;) а ако намериш в друг сайт по-ниска цена за даден продукт им пишеш, и ще ти продадат продукта на нея

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение Приложенията за смартфона ви, които със сигурност ще харесате 14/6/21
Хоби и развлечение Смартфон или фотоапарат? 27/1/15
Хоби и развлечение Дами, Ето Какво Да Вземете Със Себе Си На Път – Дамски Часовник И Козметика 3/8/21
Хоби и развлечение Дамски часовник? 29/9/18

Сподели страницата