Столчето за кола

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от igra359, 26/10/15.

 1. igra359

  igra359 Потребител

  Регистрация:
  16/9/15
  Мнения:
  18
  Пол:
  Жена
  Когато вашия малък човек е на път да се появи е добре да сте подготвени и да не оставяте всичко за накрая. Един от задължителните аксесоари, който не трябва да забравяте това е – столче за кола. Столчето за кола е единственият Ви вариант за безопасно пренасяне на вашия бебок, така че няма как да минете без него!

  В момента пазара е наситен с този вид стока, но на какво трябва да обърнем внимание при избора на столчето? Задължително столчето за кола трябва да е здраво и сравнително тежко. Не се залъгвайте с разни китайски продукти. Обърнете внимание на облицовката, на плата с който е постлано столчето от вътрешната страна. Добре е тази материя да е например кожена или някаква друга, която да позволява лесно почистване на столчето без особени затруднения. Има и модели, които пък позволяват тази вътрешна част да се свали лесно и директно да се изпере в автоматичната Ви пералня. Знаете, но ако пък не знаете ще се убедите, че малките човечета се цапат и цапат всичко около себе си непрекъснато, а е ясно, че нямате много време за чистене и търкане и на столчето за кола.

  При избора на столчето, задължително търсете към него да присъства и упътване, както и инструкция за монтаж. Не рискувайте, а го поставете така, както е посочил производителя, защото с тези неща шега не бива. Повечето модели имат картинка с обяснение на тях – как с две, три стъпки да извадите столчето и как да го поставите обратно. Тази картинка е добре да бъде оставена на самото столче за кола, за да бъде всеки наясно как се експлоатира правилно то. Не на последно място, трябва да се съобразите и с модела на вашия автомобил, защото има разлика.

  Артикулът столче за кола се делят на няколко вида и се предлагат както за най-малките деца, така и такива в по-напреднала възраст. Каквото и столче да използвате първото правило за него е, никога, ама никога да не го поставяте в колата така че гърба на детето да е по-посока на движението. В коли снабдени с въздушни възглавници избягвайте да поставяте столчето там, където има такава възлгавница.
   

  Attached Files:

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия кола е преминала и са скърцали тук колелата ѝ - мещица 1987 27/12/21
Свободна дискусия Гуми за колата 16/6/21
Свободна дискусия За колата 18/4/21
Свободна дискусия Гуми за колата 7/12/20
Свободна дискусия Части за колата 27/1/20

Сподели страницата