Преди месец си поръчах холна маса Стефани от Мебели Виденов. Преди дни ми се обадиха, че е пристигнала и си я взех. На снимките изглеждаше чудесно, като честно да си призная бях малко резервиран. Оказа се че масата е страхотна и идеално се вписа в интериора на жилището. Струва само 55 лв. Ако някой се чуди дали да се спре на този избор мога само да кажа "ДА", заслужава си. Ето и снимка на въпросния артикул: Ето и линк откъдето може да бъде поръчана: http://videnov.bg/холни-масички/холна-маса-стефани-бял-черен-гланц
Наистина не изглежда зле масичката, но ще споделиш ли впечатлението си от самата фирма... как са в Бургас с доставките и качеството на изработените мебели? И на мен ми бяха фаворит, докато нямахме едни неприятни случки с тях след поръчката на една спалня От тогава май ги избягвам
И тук са бавни. Аз принципно поръчвам още преди да съм събрал пари за дадена стока (защото знам, че ще ме бавят 1 месец) и като ми се обадят, че е пристигнала обикновено съвпада с датата в която съм се опаричил Иначе съм доволен, за тези пари няма да намерим нищо по-добро.
Еее добре че обърнах внимание на темата че да видя че са намалили едни столове който си бях харесал, супер.
Аааа бъркаш се нещо, Виденов за Български производител, не вносител. Арон са вносители точно на Полска мебел. Сигурно има и други но сега само за тях се сещам.
Хахахахах И аз понякога изпускам някоя друга буква и се получава съвсем различно от това което всъщност са казали @fallangel, @uphero имаше предвид Пошла реклама, а не Полска реклама Интересното е, че въпреки негативните коментари, които съм чувал за фирмата, доста от хората все още се примиряват с неудобствата заради ниската цена, а и качеството не е чак толкова лошо, като за тия пари
Хехех, ако друга мебелна къща ми предложат по-добра цена, със сигурност ще напиша добра дума и за тях. Просто споделям мнение. Между другото, преди няколко дни си взех маса + 4 стола, от Мебели Виденов и то само за 199 лв. всичко.
Факт е, че Виденов предлагат най-изгодните цени на мебели в България и дори онзи ден гледах едни страхотни дивани за хола, но как да пазаря, като знам предният път колко нерви изпочупих покрай тях Иначе ги гледам, взели да вкарват малко по-разчупени дизайни от преди... някак по-футуристично изглеждат новите им модели на меката мебел
Аз взех моя за 630 лв. при положение, че горе долу същия в Явор струва около 1500 лв. Но разбира се това е за сметка на качеството. Понякога имам чувството че дори когато си поемам въздух, дивана скърца от това ми движение. Да не говоря правите нещо друго на него
offwhiteclothing christianlouboutinoutlet chromeheartsoutlet timberlandshoes ferragamooutletstore costasunglasses coachoutletstore pandoracharmssaleclearance kendrascottjewelry uggoutlet nikeflip-flops nbajerseys monclerdoudounepascher nmdadidas pradasunglasses coachoutlet moncleroutlet michaelkorsoutlet balenciagasneakers coachoutlet coachoutlet airjordan louisvuittonoutlet truereligionoutletstore truereligionjeans off-whiteclothing montblancpens christianlouboutinoutlet coachoutletstoreonlineclearances coachoutlet canadagoosejackets katespadeoutlet yeezyboost canadagoosejackets louboutinshoes nikeoutlet nikeroshe mbtshoes pandoracharms coachoutlet katespadeoutlet adidasshoes suprashoes mauijimsunglasses monclerjackets hermesbelt pandora uggcanada mbtshoes coachoutletclearance cazaloutlet chicagocubsjerseys jordan31 fjallravenkanken coachfactoryoutlet pradaoutletstore stoneislandclothing guccihandbags hermesoutlet gymsharkleggings jordanshoes oaklandraidersjerseys davidyurmansale coachfactoryoutletonline cheapnbajerseys cheapsnapbacks mlbjerseys miumiu louboutin truereligionjeans coachoutlet coachfactoryoutlet coachoutlet mbtoutlet pradaoutlet mbtshoes poloralphlaurenoutlet nikeairmax airjordan coachoutlet airjordans ferragamoshoes nikefreeflyknit canadagoosejackets abathingape uggpascher pandorajewelry coachoutlet soccershoes katespadeoutlet uggsoutlet coachoutletonline louisvuittonoutlet qqq