Страхотна холна маса от Мебели Виденов

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от Мирослав, 15/12/13.

1. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Преди месец си поръчах холна маса Стефани от Мебели Виденов. Преди дни ми се обадиха, че е пристигнала и си я взех. На снимките изглеждаше чудесно, като честно да си призная бях малко резервиран. Оказа се че масата е страхотна и идеално се вписа в интериора на жилището. Струва само 55 лв. Ако някой се чуди дали да се спре на този избор мога само да кажа "ДА", заслужава си.

Ето и снимка на въпросния артикул:

Ето и линк откъдето може да бъде поръчана: http://videnov.bg/холни-масички/холна-маса-стефани-бял-черен-гланц

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Наистина не изглежда зле масичката, но ще споделиш ли впечатлението си от самата фирма... как са в Бургас с доставките и качеството на изработените мебели? И на мен ми бяха фаворит, докато нямахме едни неприятни случки с тях след поръчката на една спалня :)

От тогава май ги избягвам :)

4. Мирослав

И тук са бавни. Аз принципно поръчвам още преди да съм събрал пари за дадена стока (защото знам, че ще ме бавят 1 месец) и като ми се обадят, че е пристигнала обикновено съвпада с датата в която съм се опаричил :D Иначе съм доволен, за тези пари няма да намерим нищо по-добро.

Андон Иванов харесва това.
  5. fallangel

fallangel Потребител

Еее добре че обърнах внимание на темата че да видя че са намалили едни столове който си бях харесал, супер.

6. uphero

uphero Активен потребител

Пошла реклама :no:

7. fallangel

fallangel Потребител

Аааа бъркаш се нещо, Виденов за Български производител, не вносител. Арон са вносители точно на Полска мебел. Сигурно има и други но сега само за тях се сещам.

8. uphero

uphero Активен потребител

:wondering:

9. Андон Иванов

Хахахахах :) И аз понякога изпускам някоя друга буква и се получава съвсем различно от това което всъщност са казали :)

@fallangel, @uphero имаше предвид Пошла реклама, а не Полска реклама :)

Интересното е, че въпреки негативните коментари, които съм чувал за фирмата, доста от хората все още се примиряват с неудобствата заради ниската цена, а и качеството не е чак толкова лошо, като за тия пари :)

uphero харесва това.
  10. fallangel

fallangel Потребител

Сори, грешката е моя, чета между редовете :giggle: :blush:

Андон Иванов харесва това.
  11. Андон Иванов

@Offtopic: И аз тия дни май доста често чета между редовете... Явно ни е хванал предпразничен мързел :angel:

12. Мирослав

Хехех, ако друга мебелна къща ми предложат по-добра цена, със сигурност ще напиша добра дума и за тях. Просто споделям мнение. Между другото, преди няколко дни си взех маса + 4 стола, от Мебели Виденов и то само за 199 лв. всичко.

13. Андон Иванов

Факт е, че Виденов предлагат най-изгодните цени на мебели в България и дори онзи ден гледах едни страхотни дивани за хола, но как да пазаря, като знам предният път колко нерви изпочупих покрай тях :)

Иначе ги гледам, взели да вкарват малко по-разчупени дизайни от преди... някак по-футуристично изглеждат новите им модели на меката мебел ;)

14. Мирослав

Аз взех моя за 630 лв. при положение, че горе долу същия в Явор струва около 1500 лв. Но разбира се това е за сметка на качеството. Понякога имам чувството че дори когато си поемам въздух, дивана скърца от това ми движение. Да не говоря правите нещо друго на него :D

15. bjt

bjt Добре познат потребител

Сподели страницата