На пръв поглед това е една изключително скъпа джаджа, но повярвайте ми с подходящ телевизор може да се пренесете в съвсем друг свят за известен период от време! В комплекта се съдържа джойстик, който свети в различни цветове в зависимост от нивото на батерията и също така може да е източникът на звук от играта, което може да се променя от опциите. Ако сте любители на слушалките можете и да свържете слушалки към джойстика. Струва си, повярвайте!
Лично аз не съм фен на игрите и за мен е доста безполезна джаджа, но е факт, че доста мои познати биха се зарадвали на такава придобивка, но хайде да си признаем, че си е доста скъпичко все още...
PS4 е уникална конзола! Струва си всеки похарчен лев, ако обичате да разпускате пред телевизора. За разлика от тройката, тук всичко е на-много по-високо ниво. Ако си решила да го купуваш, моя съвет е да изчакаш до Ноември и по този начин да се възползваш от Black Friday намаленията. Единственото нещо, което не ми харесва е че дисковете са много скъпи (все още).