Струва ли си да си купим PlayStation 4 ?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Decheva, 10/3/15.

 1. Decheva

  Decheva Потребител

  Регистрация:
  16/2/15
  Мнения:
  21
  Пол:
  Жена
  На пръв поглед това е една изключително скъпа джаджа, но повярвайте ми с подходящ телевизор може да се пренесете в съвсем друг свят за известен период от време! В комплекта се съдържа джойстик, който свети в различни цветове в зависимост от нивото на батерията и също така може да е източникът на звук от играта, което може да се променя от опциите. Ако сте любители на слушалките можете и да свържете слушалки към джойстика. Струва си, повярвайте!
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Лично аз не съм фен на игрите и за мен е доста безполезна джаджа, но е факт, че доста мои познати биха се зарадвали на такава придобивка, но хайде да си признаем, че си е доста скъпичко все още... :)
   
 4. Мирослав

  Мирослав Добре познат потребител

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  47
  Пол:
  Мъж
  PS4 е уникална конзола! Струва си всеки похарчен лев, ако обичате да разпускате пред телевизора. За разлика от тройката, тук всичко е на-много по-високо ниво. Ако си решила да го купуваш, моя съвет е да изчакаш до Ноември и по този начин да се възползваш от Black Friday намаленията. Единственото нещо, което не ми харесва е че дисковете са много скъпи (все още).
   

Сподели страницата