Техномаркет - мнения и коментари

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Мирослав, 21/11/13.

 1. Мирослав

  Мирослав Добре познат потребител

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  47
  Пол:
  Мъж
  Тъй като от тази година се сдобих със собствено жилище, ми се наложи и да го обзавеждам с електроуреди. В тази връзка ще споделя с вас, мнението ми относно обслужването и качеството на продуктите, които закупих от там.

  По принцип не съм от тези хора, които обичат да обикалят и да търсят най-евтината цена на една и съща стока. Вариантите за магазин, от които да купя нещо бяха два: Технополис и Техномаркет и тъй като собствениците на Техномаркет тогава бяха (а вероятно все още са) българи, реших че тъй като цените на двете вериги са едни и същи да избера парите ми да отидат при българи.

  Тук ще изброя какво съм купил от тях и накратко, кое ми направи впечатление.
  - Прахосмукачка SAMSUNG SC-4550. Закупих я директно от магазина в Бургас до Mr.Bricolage. Продавач консултантката беше много мила, и ми даде компетентно мнение и насока. Изключително доволен съм обслужването и умерено доволен от продукта (трябваше да избера такава с воден филтър).

  - Хладилник SAMSUNG RB-31FDRNDSA. Поръчах го по интернет, тъй като 5% отстъпка от 900+ лв. си е цифра. След няколко дни ми се обадиха и се уточнихме кога ще ми бъде доставен. Във въпросния ден получих кликва от непознат номер, след като ги набрах аз техен служител ми каза, че прозвънявал от личния си номер тъй като нямали служебен такъв. Предварително бях попитал операторката дали доставката е до врата на жилището или до входната врата на кооперацията и тя ми каза, че хладилника ще бъде доставен до вратата на апартамента ми. След като слязох да посрещна доставчиците, ми направи неприятно впечатление че започнаха да играят един театър. Първо единия се вайкаше, че няма къде да спре и ако спре тук аз трябвало да му плащам акта. После след като видяха, че няма асансьор започнаха да си говорят един друг "Какво ще правим, ще го качваме или го оставаме тук", и "Тя Европа ще ви оправи вас такива кооперации без асансьор". Всичко това помоемо беше театър за да ги съжаля и да им дам някой лев отгоре. В крайна сметка го качиха и след като им дадох 20 лв. над цената която трябваш да платя (предварително бях решил да ги дам да се почерпят) ми казаха да не бързам да го включвам, тъй като е бил във хоризонтално положение. Като цяло съм изключително доволен от продукта и по-скоро недоволен от доставчиците.

  - Пералня SAMSUNG WF-60F4E5W2X. Това е може би най-добрата ми покупка от Техномаркет. Купих я онлайн в уикенд, в който имаше голяма отстъпка на всички продукти. Реално в момента цената й е 800+ лв., а аз я купих за около 650! На това викам аз промоция. Доставчиците бяха същите, но вече ми се обадиха а не ми прозваниха. Бяха усмихнати и любезни този път (може би защото знаеха, че пак ще им дам някой лев отгоре да се почерпят :D ). Изключително доволен съм от покупката, от обслужването и от промоцията.

  - Телевизор SAMSUNG UE-46F6170. Него го купих директно от магазина на Техномаркет до Метро в Бургас. Изключително доволен съм от обслужването. Момчето, което беше на щанда на Samsung (не съм сигурен дали е служител на Техномаркет или на Samsung България), беше супер информиран. Получих отговор на всички въпроси, които му отправих. Получих и съвети, кое как да настроя. Изключително доволен съм от обслужването и от продукта.

  Заключение: Лично бих избрал Техномаркет пред Технополис за в бъдеще, тъй като в обичам да работя с хора и институции, от които съм доволен. В Техномаркет намерих баланса между свобода на избора (мразя когато още от входа ми се лепне някой консултант) и компетентно обслужване. Факта, че периодично правят големи промоции още повече накланя везните в тяхна полза. До момента не ми се е налагало да прибягна към гаранционните услуги на магазина, и се надявам това да не се случва.

  Оценка: Отличен 5.70 (по шестобалната система)
   
  Андон Иванов харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  И аз мога да похваля Техномаркет. Наскоро се наложи да си купуваме нова пералня и по препоръка се насочихме към Samsung (препоръката ни я даде @Мирослав, тук в форума). Чидихме се дали да я поръчаме от някой онлайн магазин или да отидем в някоя голяма верига за техника в Ямбол (най-близко ни е) и да си изберем... везните наклониха към покупка на място, понеже каквото и да си говорим... друго си е човек да отиде и да избере на място, когато става дума за техника.

  Най-изгодно и евтино беше именно в Техномаркет. Продавач-консултанта беше добре информиран и веднага ни препоръча кои модели да си изберем и защо, след което ни остави да преценим сами, без да досажда излишно.

  Предложиха ни и безплатна доставка до града, но понеже доставката беше извън рамките на гр. Ямбол, доставката беше по график след 2 дни. По тази причина преценихме, ние да си осигурим транспорта и я купихме.

  В общи линии съм доволен от магазина, цените и консултантите. Единственото, което може би бих дал като упрек е не особено големият избор на стока в веригата им в гр. Ямбол. Ходил съм в Техномаркет - Бургас и там е много по-добре. Някак си е по-заредено и има по-голям избор на модели техника.

  Онлайн не съм пазарувал до сега от тях, но щом @Мирослав потвърждава, че не е имал проблеми... вероятно и аз бих се възползвал някой път. :bigsmile:
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия Страхотна промоция от Техномаркет - климатици -50% 7/8/14
Шопинг терапия Техномаркет с примамливи оферти от 22 до 29 април 22/4/14
Шопинг терапия eMag.bg - мнения и коментари 19/11/13

Сподели страницата