Техномаркет с примамливи оферти от 22 до 29 април

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от Андон Иванов, 22/4/14.

 1. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  bf_it2.jpg

  Днес Техномаркет стартира страхотна промоция до 29 април, като предлага страхотни оферти до -50% намаление на повече от 2000 артикула.

  Намалението важи единствено при онлайн покупка. Също така, намаленията важат до края на промоцията или до изчерпване на продуктите.

  Ако на някой му предстои покупка на таблет/телефон/монитор или телевизор, сега е момента да хвърли едно око, дали няма да си хареса някой от намалените продукти. :happy:
   
  Ангелина Генова харесва това.
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Мирослав

  Мирослав Добре познат потребител

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  47
  Пол:
  Мъж
  Пак ли?
   
 4. Мирослав

  Мирослав Добре познат потребител

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  47
  Пол:
  Мъж
  Сега им разгледах промоциите. Има доста примамливи оферти, но за съжаление тази година няма да мога да се възползвам от тях, тъй като имам други планове. Иначе Техномаркет са много симпатична (поне за мен) компания, и са единствената българска алтернатива на eMAG, към които не тая особено големи симпатии.
   
 5. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  @Мирослав аз да си призная за пръв път виждам в Техномаркет някаква промоция, която си заслужава, като тези сега. Лошо не мога да кажа за тях, но честно казано все повече се убеждавам, че не е много добре да се пазарят малки неща от там по ред причини.

  Ще дам за пример последната си покупка, слушалки AKG за около 100-тина лева от Технополис.

  Цената беше същата като на други места в Интернет, но гаранцията беше само 6 месеца. На други места, например пък беше около 1-2 години, което е смешно от страна на Технополис. Още повече, че нямаше гаранционна карта за тия 6 месеца, а трябва да ползваш касовата бележка от покупката и тук реално има лека измама.

  Тези касови бележки, които издават в Технополис са на такава хартия, че надписите от тях се трият буквално за 2 дена. Едва ли не, трябва да държа тази касова бележка в рамка, при специални условия за да мога да се възползвам от тази 6 месечна гаранция. Иначе казано, тази гаранция е по-скоро 1-2 дена, докато ти се изтрият надписите на бележката.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Шопинг терапия Страхотна промоция от Техномаркет - климатици -50% 7/8/14
Шопинг терапия Техномаркет - мнения и коментари 21/11/13

Сподели страницата