Търся инкубатор за яйца

Дискусия в 'Зоо Клуб' започната от faz1, 7/8/14.

 1. faz1

  faz1 Нов потребител

  Регистрация:
  7/8/14
  Мнения:
  3
  Пол:
  Мъж
  Здравейте. Разглеждам сайтове за продажби на инкубатори за люпене на яйца. Някой има ли впечатления от специално този сайт за инкубатори ?
   
 2. Google AdSense Реклама  за да скриеш рекламите.
 3. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Здравей,
  промених заглавието на темата ти с цел да стане по-ясно на потребителите какво точно ти трябва, за да може по-лесно да се намери някой който да ти помогне с някакъв адекватен отговор.

  Признавам по темата съм бос, но и след кратко претърсване няма май много фирми, които да предлагат подобна стока. Повечето от инкубаторите за яйца, които намерих да се предлагат са основно в сайтове за обяви и от частни лица, които са си ги направили сами. Всъщност май повечето хора в България си правят сами инкубатори за яйца и по мое впечатление не е и много сложно.

  Предполагам инкубаторите, които търсиш са основно за домашна употреба, понеже тези инкубатори в сайта не ми изглеждат да са за промишлено ползване.

  Всъщност ето и на какво попаднах по темата, което може да ти помогне да си направиш сам инкубатор, а ако ли не, взимай направо от този сайт. В край на сметка предлагат и някаква гаранция. ;)

   
 4. faz1

  faz1 Нов потребител

  Регистрация:
  7/8/14
  Мнения:
  3
  Пол:
  Мъж
  Много ти благодаря, този го зная, много е некоректен, поразрових се за него и видях доста негативни мнения и недоволни клиенти които са писали.
   
  Андон Иванов харесва това.
 5. Андон Иванов

  Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

  Регистрация:
  26/9/13
  Мнения:
  351
  Пол:
  Мъж
  Възможно е, както споменах не съм много запознат с темата, така, че мога само да ти благодаря, че улесняваш потребителите с тази информация ;)

  Така и не каза, за промишлена употреба ли ти трябва или за в домашни условия. Като гледам не е много трудно да се направи инкубатор. Трябват ти само няколко неща, които могат да се открият из техничарските магазинчета и няколко часа да си измайсториш инкубатора.

  Ако имаш мерак и време за това, кажи да потърсим някой полезна статия по темата и да измайсторим един инкубатор... нали Българите се славим с това ;)
   
 6. faz1

  faz1 Нов потребител

  Регистрация:
  7/8/14
  Мнения:
  3
  Пол:
  Мъж
  Доста четох по темата, аз нямам време да се занимавам да го правя, инкубатора е за баща ми, но май ще се спра на този сайт www.inkubatorbg.alle.bg , поне за него няма негативни мнения от клиенти.
   

Сподели страницата