В света на дамските бижута

Дискусия в 'Моден подиум' започната от ankali, 30/10/13.

 1. ankali

  ankali Нов потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  29/10/13
  Мнения:
  1
  Пол:
  Мъж
  Каквото и да кажем за дамските бижута би било малко или бихме се изразили неточно. В света на дамите всичко има значение за техния стил, като започнем от грима, прическата, маникюра преминем през парфюма, модните аксесоари и стигнем до дамските бижута.

  Днес е много трудно за една дама да избере качествени и на добра цена дамски бижута. Основен проблем пред тях е многообрзието от модели бижута, различните бижутерии предлагат много привлекателни модели и това прави избора на дамите изключително труден и често дори притеснителен за тях. Ще се опитам да дам малко съвети на дамите относно избора на дамски бижута. Първото нещо е винаги да проверявате бижутерията от която пазарувате. Дамски бижута може да намерите на много места. Като започнем от търговските центрове, моловете, кварталните бижутерии, преминем също така и през онлайн бижутериите, това са все места на които може да намерите огромно разнообразие от бижута, като всяа бижутерия се състезава да дава най-добрите промоции и оферти. Подберете точната бижутерия и не се оставяйте да бъдете заблудена.

  Второ, определете си ценови диапазон на покупката. Винаги по-скъпите бижута са по-красиви и омайващи. Не допускайте да бъдете омаяна от блясъка на някое непосилно скъпо бижу, винаги преди да купувате бижута трябва да знаете къде ви е т. нар. таван - най-високата цена която сте готова да платите. Доста често дамите, въпреки, че имат лимит и са сигурни в себе си предприемат странни решения и купуват изключително скъпи бижута, абсолютно не отговарящи на стила им, както и на финансовия им статус.


  Това бяха моите кратки съвети на тема покупка на дамски бижута. Не ги забравяйте когато сте в някоя бижутерия и пробвате поредното колие или гривна. Винаги е трудно да се контролираме при избора на продукти като бижутата, но това е от особена важност за да успеем да се предпазим от злоупотреби и да не останем разочаровани от нашата покупка.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Моден подиум коя е най-красива на света? 9/9/21
Моден подиум 50 по хубост в света 23/9/20
Моден подиум най-ПРЕкрасната на света 13/9/20
Моден подиум Видовете каишки при дамските часовници 18/8/21

Сподели страницата