Реших да пусна една тема за вицове в която да си споделяме разни интересни вицове на които сме попадали, та да се посмеем от време на време. Нали смеха бил здраве... айде да си набавим малко здраве и ние... и за да дам малък пример, ще пусна и първият виц в темата и ще гледам да пускам от време на време други интересни вицове. Ако и вие попаднете на нещо интересно, ще се радвам да го споделите в темата. Един ден по време на комунизма, когато стоките били кът в един от магазините пуснали на промоция луксозни дамски превръзки и съответно се завихрила една огромна опашка от жени, които се наредили да си купят от луксозната стока. Един дядо, докато си купувал хляб на близкият щанд в магазина, видял, че има много хора на опашката и решил да попита една от жените, какво продават, че толкова хора са се наредили на опашка. - Кори за баница, продават дядо. - рекла жената (излъгала от неудобство). - Аааа ами тогава и аз да се наредя, че и без това ми се е дояла баница. Дошъл редът на дядото и жената на щанда го попитала: - Колко искаш дядо? - Ами мислех един пакет да взема, ама айде дай ми два, че на бабата тавата голяма.