Видеонаблюдение

Дискусия в 'Обзавеждане, дом и градина' започната от sara, 12/10/17.

1. sara

sara Добре познат потребител

Снощи бях сама вкъщи и на двора чух тропане. Супер много се изплаших. Излязох и чух само някакви стъпки, хвана ме страх и се скрих. Обмислям идеята да сложим видеонаблюдение у дома и най-вече на двора. Знаете ли къде предлагат камери за вътрешен и външен монтаж?

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. mikaela

mikaela Добре познат потребител

Аз, ако бях на теб, никога нямаше да изляза. Слагай камери за видеонаблюдение, защото не е шега работа. В http://www.kassabasystems.com/ има доста качествени модели и не са никак скъпи. TRX-DBS13WL отговаря на твоите изисквания, защото е подходяща за вътрешен и външен монтаж.

4. sara

sara Добре познат потребител

Нямаше как да не стана, но и мен ме хвана страх и доста се изплаших.

5. mikaela

mikaela Добре познат потребител

Добре, че нищо не се е случило. Другият път бъди по-предпазлива.

6. movistar

movistar Потребител

На първо място, трябва да се подбере най-ефективната във вашият случай конфигурация. Точно този сбор от камери за видеонаблюдение, рекордер и помощни средства, които да отговарят на вашите нужди и условия. Важна роля има и бюджетът ви за охранителни цели.

7. nelson

nelson Потребител

Монтирайте си една, или колкото са нужни, външни камери за видеонаблюдение със звук, wifi и функция за нощно виждане, така че да можете в реално време да виждате какво се случва - през "окото" на камерата, посредством компютър или телефон. Не винаги се случва най-лошото, за което си мислим. Понякога духа силен вятър, който предизвиква тревожни асоциации или се разхождат разни животинки из двора.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Обзавеждане, дом и градина Видеонаблюдение пред дома 13/9/17

Сподели страницата