VIP Brother 2013

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Даяна, 29/9/13.

1. Даяна

Даяна Модератор От екипа на bebefon.bg

vip-brother-2013.png
    Сайт на реалитито: http://www.vipbrother.bg
    Участници:
    Анна Янова-Катур, Ангел Рашков, Ваня Червенкова, Джаред Катур, Еделвайс, Ивайло Станчев, Ирина Флорин, Йоана, Лияна, Мариан Кюрпанов, Мира Радева, Мишо Шамара, Павел Чернев, Пламен Медаров, Станка Златева, Стойко Сакалиев, Тервел Пулев.

Преди няколко седмици стартира хитовото реалити VIP Brother 2013, което по мое първоначално мнение ми се струваше, че ще е голям цирк с виповете в къщата на Big Brother, но за щастие на любителите на този жанр предавания не се оказах права или поне на мен ми стана интересно след като гледах няколко епизода.

Въпреки, че голяма част от хората в къщата лично аз не бих категоризирала като випове, то те са известни на обществото и оказа се има какво още да се научи за тях. Още повече, че някой от тях се оказаха не такива за каквито сме свикнали да ги мислим от изявите им в медиите или друг тип медийни прояви.

Вероятно много от вас са на подобно на моето мнение и затова сметнах, че ще е добра идея да обсъдим малко темата и всеки да си каже фаворитите и впечатленията от видяното до тук.

Лично на мен ми е много интересно защо принц Ангел излезе от къщата?!? Останах с впечатлението, че желае да покаже на обществото, че ромската фамилия и въобще ромите не са толкова лоши за колкото ги представя останалото общество. Какво се оказа?!? Излезе тихо и кротко, без дори да разберем каква е причината, а в официалният сайт на предаването няма информация за причината :(

Към момента фаворита ми е Мариан, като основната причина е, че се държи най-добре с всички в къщата, като същевременно е активен и въпреки това не влиза с никой в конфликт.

Естествено имам симпатии към нашите национални гордости - Станка и Тервел, но очаквано ми напомнят малко на Багата от предишният сезон. :):):)

Последно редактирана от модератор: 19/11/13
  2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Даяна

Даяна Модератор От екипа на bebefon.bg

Снощи от къщата на VIP Brother излезе и Ивайло Станчев.

Епизода този път беше доста вълнуващ и успя да ме грабне. Някак този път шоуто беше на ниво и някак по динамично.

Честно казано очаквах да изгонят Павел заради изказванията и държанието си ( успя да ме разочарова, а ми беше толкова симпатичен :(), но уви изгониха Иво, точно когато започна да се отпуска и да не ми е толкова изнервящ :).

Още по-интересно беше и разкритието, че Пламен е марионетка и е създавал интриги в къщата по желание на зрителите на предаването и честно казано не разбрах защо така наказателно и категорично Павел и Мишо Шамара не искаха Пламен да остане в къщата. По моя преценка е много вероятно именно това да е причината другата седмица, ако бъдат номинирани, зрителите да изгонят един от двамата или поне на мен ми направи страшно лошо впечатление.

Вярно е, че Пламен ги дразнеше и на моменти се държеше абсурдно, но пък това му бяха задачите възложени от Big Brother и реално, ако и на тях им беше възложена подобна задача, щяха да я изпълнят ( дори може би това е страхотна идея за мисия, макар, че вече и Мишо и Павел се изложиха достатъчно, като показаха що за стока са. ). Не искам да съм критична, но поне за мен Мишо остави впечатление, че все пак някой му е платил да бъде такъв заклет враг на ГЕРБ и по-специално Бойко Борисов, а пък Павел, че се държи двулично с хората.

Както и да е, за момента Фаворитите ми са все още Мариан, Тервел и Станка.

4. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

@Даяна редактирах темата, като зачертах и Джаред от списъка с съквартиранти в VIP Brother 2013 :)

По темата, честно казано малко съжалявам, че изгониха момчето малко рано. Въпреки, че не беше толкова активен, смятам, че има какво да научим и ще е интересно по принцип за американците от изявите му.

Не следя много често предаването, но все пак от това, което съм хванал до момента най-добро впечатление към момента ми прави Пламен. Вярно, трън в г*за си е, но поне има смелост да казва това което мисли и не спестява на никого нищо, което всъщност може да се нарече положително качество в някой случаи.

Все пак до края на състезанието има още доста време (май) и ще видим какво ще става нататък. :D

5. uphero

uphero Активен потребител

УХХХХ, страшна помия е това предаване.
    И имайте предвид, че е насочено към малоумната част на населението.

6. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

А бе интересна беше първата версия на предаването, когато не се знаеше кое как е... сега става горе-долу да седиш и да попсуваш част от елита :)

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение big brother 9 betting odds 8/1/22

Сподели страницата