Все по-често пазаруваме онлайн – ето какво си купуваме

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от hideboom, 19/5/21.

 1. hideboom

  hideboom Добре познат потребител

  Регистрация:
  19/4/21
  Мнения:
  74
  Пол:
  Жена
  Все по-често пазаруваме онлайн – ето какво си купуваме
  Какво си пазаруваме най-често онлайн?
  През последните години се провеждат редица статистически проучвания, имащи за цел да определят кои са артикулите и предметите, които потребителите най-често избират да закупят онлайн.

  Важно е да се отбележи, че и жените, и мъжете изявяват желание да купуват през мрежата – това спестява времето, прекарано в лутане по магазините. Само с няколко клика на мишката от комфорта на дома или офиса си всеки би могъл да направи своята „виртуална разходка“ и да се снабди с всичко необходимо.

  Проучванията показват, че потребителите често пазаруват книги, дрехи, техника, както и обзавеждане за дома. Едва ли има нещо по-приятно от позвъняването на куриера, носещ пакет с избраните от вас любими заглавия, които да ви правят компания през уикенда. Все по-малко хора намират време в това да търсят подходящи допълнения за гардероба си във физически магазини – в интернет всички модели дрехи са щателно описани откъм материи и размери. Големи и обемисти предмети като уреди за дома, както и мебели, е лесно да достигнат до вас чрез куриерска услуга – това неминуемо ви спестява организирането на транспорт на новозакупения ви хладилник до дома ви например.
   

Сподели страницата