Ходихте ли на планина или море?

Дискусия в 'Хоби и развлечение' започната от Poli, 19/7/14.

1. Poli

Poli Потребител

Я разкрийте, успяхте ли да ударите няколко дни на планина или море? Къде ходихте и какви са ви впечатленията?

Ние тази година решихме, поради липса на време да отидем само за ден, колкото да зарадваме детето ( макар, че май повече себе си зарадвахме :giggle: ) и се опържихме като раци.

Чудихме се къде да отидем и понеже обикновенно ходим към Китен/Приморско, този път решихме да е малко по-наблизо и на по-спокоен плаж. Хем да можем да наглеждаме детето, хем да няма бутаници сред хората. Та.... отплеснах се пак. :angry:

Отидохме на един къмпинг, точно преди Черноморец. Прекарахме си добре, но плажа беше отчайващо мръсен. Брега заринат с буклуци, а водата на места пълна с водорасли. Добрата новина е, че беше адски плитко и е отличен плаж за деца. Колкото по-навътре влизаш, толкова по-плитко става. :rofl:

Макар и не много чист, плажа все пак беше сравнително населен, а до обяд се напълни с хора с палатки, които явно щяха да нощуват няколко дни в близката горичка до плажа.

Така мина нашият плаж. Много път, много печене, радост и за финал малко сълзи от слънчевите изгаряния. Следващият път мислим да разнообразим обаче с планина.

Вие как прекарахте почивката и къде? :wondering:

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Maya

Maya Потребител

На нас все още не са ни дошли отпуските, но планираме да ходим в Ахтопол.

Почти всяка година ходим там и ни харесва и плажа и самото градче. По принцип в повечето случаи резервираме предварително хотел или някоя къща, но тази година понеже не сме сигурни кога ще са ни отпуските и как ще бъде времето, затова планираме направо на място да си намерим квартира. Поне от това което сме виждали от други години, просто няма ден в който да няма наредена опашка от хора, които отдават стаи/квартири под наем, така, че би трябвало да нямаме проблем.

На планина също обичаме да ходим, но предимно на малки излети за ден-два.

Повече за това как сме прекарали след морето ;)

4. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Ами опитваме се лятото да ходим и на планина и на море, но понякога финансовите възможности ни стигат само за едното. Миналото лято бяхме на Поморие, а след това на Паничище. Много добър избор според мен.

5. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Миналата година ние пък бяхме на един къмпинг за ден, близо до Черноморец. За пръв път ходим на къмпинг и макар, че не беше лошо, не бих повторил.

6. unreadable

unreadable Потребител

Къмпинга до. Черноморец е бившия къмпинг Градина. Сега незнам как се казва. Това лято ще сме в Гърция, не ми се ходи много там, но обещах. Миналото лято бяхме на Албена и на Обзор. Беше страхотно! Бих отишла пак....но когато обиколя света :) По принцип не ходим на едни и същи места. :)
    На планина ходим зимната отпуска. След една седмица заминаваме! Нямам търпение.

7. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Започнахте ли да организирате вашата лятна почивка? Къде ще сте това лято?

8. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Аз вече съм резервирала в едно хотелче в Бургас. Намерих страхотна оферта в https://hoteli-burgas.pochivka.bg/ , включва закуска и вечеря, което е страхотно, защото няма да се чудим какво да хапваме. Единственото нещо, което не ми харесва е, че поради невъзможност да си взема отпуск по-късно, трябва да отидем на море в края на юни. Дано времето е хубаво :)

9. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

На мен много ми харесва Бургас, не е толкова застроен като останалите морски градчета.

10. kinggod

kinggod Активен потребител

Обичам да ходя и на планина и на море, няма голямо значение за мен - важното е почивка да има! :)

11. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Хоби и развлечение Почивка в планината? 17/8/19

Сподели страницата