За или против онлайн пазаруването ?

Дискусия в 'Шопинг терапия' започната от jessa84, 16/1/15.

1. jessa84

jessa84 Добре познат потребител

Аз лично съм ЗА, тъй като от много време пазарувам така - много е удобно и е само на един клик. До сега никога не съм била подвеждана от някаква стока или лъгана от някаква онлайн фирма.

Вие пазарувате ли така ? Споделете впечатления.

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

Преди две седмици направих последната си покупка онлайн. Взех си този модел екшън камера http://dice.bg/agfaphoto-wild-top-a...ra-za-snimane-na-ekstremni-sportove-item19744 , досега не бях поръчвала нещо за такава сума онлайн и бях притеснена, но всичко беше точно и вече спокойно мога да поръчвам по-големи неща по интернет.

4. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Аз от дълго време си поръчвам всякакви нещо по Интернет и съм много доволна. Ива, даже и от този сайт съм си взимала аксесоари за телефона, много са коректни.

5. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Онлайн пазаруването за разлика от стандартното има своите плюсове, дори като цяло повече клоня към онлайн пазаруването, освен ако не е стока, която трябва да премеря видя на момента, като обувки, маратонки, дрехи или някаква много скъпа стока. Причините са най-вече, че имаш възможност да разгледаш възможно най-много на спокойствие параметрите на стоката, да прочетеш мнения в Интернет за нея, да потърсиш по-добри стоки с по-добро качество или на по-ниска цена без компромис в качеството и т.н.

Естествено винаги преди да купя нещо, първо проверявам вече онлайн магазини от които съм пазарувал и съм останал доволен. Проверявам за мнения за онлайн магазина също и естествено следя до колко е легитимен - разполага ли с информация за фирмата зад онлайн магазина, публични контакти, наличие на реален магазин с адрес и т.н. Колкото повече информация намеря за един магазин от други източници, толкова по-големи са признаците, че този магазин не е на комшията в отсрещният магазин, който като му поръчат нещо, тича до центъра да купи стоката и да ви я прати с 10 лв. отгоре :) Ако разбрахте какво имам предвид.

6. daisy777

daisy777 Потребител

колебая се - olx и ali са ми любими, но за детски дрехи съм малко скептична, въпреки че веднъж съм поръчвала от Точици. o_O

7. elkamanolova

elkamanolova Добре познат потребител

Андон, дори и за дрехите и обувките онлайн пазаруването е за предпочитане, защото повечето сайтове имат опция за замяна на стоката. В днешно време все повече хора разчитат на онлайн магазините.

8. pepimili

pepimili Добре познат потребител

Аз също предпочитам онлайн пазаруването, защото е по-удобно и лесно, спестяващо много време. Купувам онлайн всичко необходимо и за децата. Тук има много изгодни оферти https://ohoboho.com/

Последно редактирана: 12/3/19
  9. ivafileva

ivafileva Добре познат потребител

ЗА пазаруването онлайн. Последно време пазарувам почти и само онлайн, тъй като нямам почти никакво време да обикалям по магазините, а и нямам нерви. Онлайн пазаруването улеснява всяка една майка и то значително. Давам ви пример. Последно, от този сайт https://www.baby.bg/stolcheta-za-kola.html си поръчахме столче за колата. Той ходи на работа с колата всяка сутрин и се прибира вечер, а аз гледам малката вкъщи. Трябваше ни столче и буквално за 10 минути си намерихме, харесахме и поръчахме. Дойде след два дена, но ни спести много обикаляне.

10. optimeon

optimeon Добре познат потребител

Последно редактирана: 14/5/18
  11. linkmystica

linkmystica Добре познат потребител

Последно редактирана: 27/5/18
  12. irka-mirka

irka-mirka Нов потребител

аз също съм за пазаруването онлайн, и пазарувам често, последно пазарувах от този https://www.chikokiko.com/

13. optimeon

ЗА оналайн пазаруването, ако знаете номерата и размерите на любимите си марки!
    шатри

Последно редактирана: 25/1/19
  14. kinggod

kinggod Активен потребител

Предпочитан начин за мен, от много време е онлайн пазаруването. Спестява страшно много време и няма защото да не се възползваме от това :) Скоро бях на рожден ден и исках нещо оригинално. Естествено нямах време да обикалям и се възползвах да поръчам нещо оригинално от https://podaraci.bg/. Получи се страхотна изненада!

15. linkmystica

Последно редактирана: 18/12/19
  16. optimeon

Последно редактирана: 25/1/21
  17. zvezdipetrova

zvezdipetrova Потребител

Аз съм много За онлайн магазините. Колко много време са ми спестили. Много рядко се случвало нещо да не ми пасне, но решавам на момента какво да правя дали да го върна, дали да го дам на някой. Общо взето имам супер попадения онлайн.

18. optimeon

Последно редактирана: 26/2/21
  19. linkmystica

Последно редактирана: 28/9/21
  20. optimeon

21. toshkokit85

toshkokit85 Активен потребител

Аз съм много за! Например наскоро си намерих супер изгодни гуми за колата от Медина-Мед и ги имаше само при тях, в онлайн магазина им. Много съм доволен, бързо ги доставиха.

22. linkmystica

единственият минус е цената на доставката...честно казано много ме боли като трябва да дам 3-5 лв за доставка

23. optimeon

Последно редактирана: 4/7/21
  24. linkmystica

дам и аз или просто плащам

25. optimeon

Последно редактирана: 4/7/21
  26. linkmystica

хахаххаа разбирам те