За или Против премахването на забраната за тютюнопушенето на закрито?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Андон Иванов, 5/10/13.

?

Трябва ли да бъде премахната забраната за тютюнопушене на закрито?

1. Да, трябва!

0 глас(а)
    0.0%
  2. Не, определено предпочитам да не се пуши на закрито!

100.0%
  3. Нямам мнение по въпроса.

0 глас(а)
    0.0%
  1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Както стана ясно, БСП, ДПС и АТАКА са за премахването на забраната за тютюнопушенето на закрито, като целта е стимулиране и подобряване на бизнеса.

Вие как мислите? Трябва ли отново да се пуши в заведенията и защо?

Моето лично мнение, че забраната трябва да остане, въпреки, че в началото бях на мнение, че това не е добра идея и е тъпо да ни забраняват подобно нещо, но вече свикнах с факт-а и дори открих положителните страни на този закон.

Доколкото сме говорили по темата с други приятели и те са на същото мнение.

Преди забраната лично аз пуших по минимум 5-6 цигари за 1 час престой, а след забраната сведох до 2... максимум 3 цигари, което се усеща както финансово, така и здравословно. Пък и да не забравяме, че сега не е така задимено (не си мислете, че като съм пушач, ме кефеше да не мога да дишам от дим), пък и дрехите ми вече не миришат на дим.

Лично аз гласувам Против премахването на забраната за тютюнопушене на закрито и бих се радвал да чуя и вашето мнение... а защо не и да поспорим малко ;)

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Даяна

Даяна Модератор От екипа на bebefon.bg

Аз съм непушач, но определено имам доста приятелки, които са пушачи и след забраната, това беше темата на разговор, когато сме сядали да пием кафе в някое заведение.

По принцип на мен не ми пречи, когато някой пуши и честно казано съм свикнала, но определено сега ми е по-приятно да си пия кафето и да не се умирисвам на цигари, а и като гледам моите приятелки вече свикнаха да не пушат на закрито, а някой от тях дори успяха да откажат цигарите, така, че определено подкрепям идеята, забраната да си остане. Действа някак стимулиращо и на хората да откажат цигарите.

4. uphero

uphero Активен потребител

Твърдо ЗА

5. Мирослав

Мирослав Добре познат потребител

Малко подвеждащо е формулиран въпроса. Трябваше да го прочета два пъти, иначе щях да гласувам ЗА, мислейки си че гласувам ЗА това да не се пуши по заведенията. Бивш пушач съм, когато пушех бях за, сега съм твърдо против. Спрях да ходя и по кафетата, понеже вече не пуша и супер много ме дразни цигарения дим. Едно хубав закон приеха, и комунистите го отмениха...

6. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Доколкото знам не са го отменили все още, но яко лобират за това. Доколкото виждам не само с това ще се ****** до края на мандата си :fubar:

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия 1944.-1987 фашисти напълно естествено слуша противници в мазе на кладница 20/12/21
Свободна дискусия създателят се страхува от омразата на човека и е против човечеството? 27/9/21
Свободна дискусия гладиатор търси пари от противници 29/7/21
Свободна дискусия схватка на противници 19/5/21
Свободна дискусия не отстъпвай пред петър неистински, а върви против него 24/4/21

Сподели страницата