Не съм привърженичка на вегетарианството, но до мен забелязвам с всеки изминал ден как някоя приятелка е минала "на другия бряг", ако мога така да го кажа. Не съм против месото, но не съм и негова страхотна почитателка. Мога и с него, мога и без него. Дали е здравословно според вас да си вегетарианец?
Наистина има нещо вярно в думите ти. Все повече хора прибягват до вегетарианството и имам чувството, че го правят като вид диета, а не толкова защото не могат да понасят месо или нещо подобно. Дали е полезно не знам, но според мен по-скоро не. Доколкото съм запозната, организма има нужда от някой вещества, които може да си набавя единствено от месото. Чувала съм също така, че хората, които не са вегетарианци се справят много по-бързо с болестите, естествено ако не се прекалява с месото де. Както един мой учител на времето казваше - "Всяка отрова в малко количество, може да е полезна". И аз нямам нищо против вегетарианците и дори им се възхищавам на волята, но за момента не мисля да пробвам тази нова мода