Защо да учим английски език чрез сугестопедия

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от bgtifo, 29/10/13.

 1. bgtifo

  bgtifo Потребител Партньор на Bebefon.bg

  Регистрация:
  28/10/13
  Мнения:
  14
  Пол:
  Мъж
  За всеки, който не знае какво значи сугестопедия, ще обясним, че това е едно брилянтно съчетание между психология и педагогика, което може да ви помогне да усвоите всякакви чужди езици и не само. Бащата на сугестопедията се казва професор Георги Лозанов, прочул България в цял свят благодарение на метода си.

  Покойният професор Лозанов споделя, че мозъка на човек разполага с неизползван резерв за усвояване на данни и за развитието им до съвършенство. Именно на това разчитат преподавателите в сугестопедичните школи по английски език, които провеждат групови сеанси в класна стая. Последните имат ефект само ако истински искате да научите езика и това проличава още след първия месец.

  Ако търсите добра школа по английски език чрез сугестопедия в Бургас, Варна, Пловдив или столицата София, то проверете в интернет за Алегро Виваче, едно доказано училище с безспорен авторитет. Няма да съжалявате, че сте избрали именно този начин за обучение, защото той е доказал своята ефективност през годините.

  Целият сугестопедичен курс по английски се състои от сто учебни часа, а групите наброяват по дванадесет души. Броят на един клас е такъв, за да се създаде нормална обстановка за обучение и максимално внимание към преподавания материал. При сугестопедията се изисква тишина, уединение и умението да слушате.

  Заниманията са сходни със стандартните уроци по чужди езици с изключение на това, че тук не даваме домашни работи. Изискваме да бъдете активни в час и да следвате указанията на преподавателите, което от своя страна, ще ви гарантира знания и диплома за завършен курс.

  Алегро Виваче издава сертификат, който удостоверява вашите знания по английски или други език. Последният може да приложите при започване на нова работа или продължение на образованието ви в колеж или ВУЗ. Няма ограничение за възрастта на курсистите, достатъчно е да имате вяра в себе си и желание за просперитет.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Искаш нещо да се случи? Пътувай! Ето 3 причини защо 12/1/22
Свободна дискусия 1944...защо изОпачиха твоето? 26/12/21
Свободна дискусия колко коли продаде 1973-1987 и 1987-2021-..? защо? 20/12/21
Свободна дискусия александър - сашо - защо 10/9/20
Свободна дискусия Защо бягат българите от България? 8/2/15

Сподели страницата