Защо няма Facebook?

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Андон Иванов, 3/9/14.

1. Андон Иванов

Андон Иванов Администратор От екипа на bebefon.bg

Някой има ли понятие защо вече няколко минути Facebook не работи?!?

Наложи ми се да свърша нещо по работа там и неочаквано се оказа, че връща грешка на страницата и вече няколко минути не мога да се логна. Досега май от Facebook не са се излагали чак толкова време да не работи Facebook. :thinking:

2. Google AdSense Реклама

за да скриеш рекламите.
  3. Blinky

Blinky Нов потребител

От периода ми, в който съм се подвизавал онлайн Facebook съм го виждал точно 3 пъти даун. Това не е кой знае какво, имайки предвид колко ресурс се използва за сайта. :)

4. Андон Иванов

Точно, че рядко Facebook пада и като стане, става някакъв хаус и хората почват да разпитват по скайпове и да търсят из Интернет, защо аджеба го няма :D

5. Alisara

Alisara Потребител

Професия:
    Домакиня
    Преди малко съобщиха, че не само Фейсбук е бил без достъп, Twitter също е бил недостъпен. Не знам на какво се дължи, но срива е бил доста голям щом двете социалки са сдали багажа :)

6. Андон Иванов

Доколкото прочетох на няколко места, малко трудно е да се разбере каква е причината за срива на Фейсбук, но според някой източници се касае за обновяване и оправяне на някакъв проблем на платформата. Доколко е вярно, можем само да гадаем, предвид, че Facebook рядко обявяват причините за срива на мрежата си.

Аз лично не съм усетил срива, понеже все по-рядко ползвам Facebook и Twitter, но докато четях новините се смях от сърце, когато разбрах, че е имало американци, които са звънели на 911 за да кажат, че Facebook се е сринал... още едно доказателство, че социалните мрежи и Интернет като цяло ще стане още по-неизменима част от ежедневието ни.

Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия Искаш нещо да се случи? Пътувай! Ето 3 причини защо 12/1/22
Свободна дискусия 1944...защо изОпачиха твоето? 26/12/21
Свободна дискусия колко коли продаде 1973-1987 и 1987-2021-..? защо? 20/12/21
Свободна дискусия александър - сашо - защо 10/9/20
Свободна дискусия Защо бягат българите от България? 8/2/15

Сподели страницата