Как да направите монети и да се подготвите за рождения ден на FUT

Дискусия в 'Свободна дискусия' започната от Crawforddefine, 24/3/21.

 1. Crawforddefine

  Crawforddefine Потребител

  Регистрация:
  4/2/21
  Мнения:
  18
  Как да се подготвим основно за събитието за рожден ден на FIFA 21 FUT и какво да правим по време на събитието? Тези съвети за срив на пазара за рожден ден на FUT ви помагат да инвестирате по-добре FIFA 21 FUT за рожден ден

  1. Изберете нередки карти: Пазарът ще се съсредоточи върху тези карти през следващите няколко дни. Трябва да получим подобрения по време на FUT рожден ден в даден момент. Можете да ги купите на 350-400 FUT Coins, това буквално е безрискова инвестиция, те ще отидат 800-1000 монети, те ще удвоят цената си, защото хората ще използват тези карти в SBC с тези 81 плюс пакети за надстройка и ако ние вземете този тип SBC, FUT Birthday ще бъде абсолютно невероятна промоция. Тъй като миналата година изборът на играчите беше страхотен за правене и създаде много забавление около играта. Така че златни карти под 400 монети, можете да ги купите, буквално без риск инвестиция.

  2. Вземете карти, които са наистина редки специални специални предложения: Миналата година не видяхме тон на карти, които са извън пакета с FUT Birthday. Пазарът тази година е различен, въпреки че сме виждали това с много промоции в миналото. Тази година хората обичат да продават своите специални специални оферти, за да отидат и да купят тези нови карти, така че можем да очакваме прилично количество специални оферти да паднат в петък, пазарът може би ще се коригира малко цена с тези специални промоции. Ще видим известна паника сутринта, рано следобед във Великобритания, преди да падне съдържанието, защото хората ще се паникьосват за новата промоция FUT Birthday, която е един от най-големите проблеми на годината.

  3. Вземете висок процент на златните карти: Покрийте различни опции и вземете играчи с рейтинг от 87 и 88 до 83, 84 и особено в случая на тези с по-нисък рейтинг играчи на ключови позиции като крайни бекове, крила . Картите от средно ниво са 85, 84 ще ви покрият за всички гарантирани видове TOTW или евентуално видове, които можем да имаме за събитието FUT Birthday, което дава на играчите FUT Birthday. Най-безопасните ще бъдат 83, 84 оценени играчи, които не са прекалено скъпи, можете просто да изберете няколко от тях и да ги съхраните във вашия клуб, изчакайте, докато на пазара се появи някакъв шум.

  4. Вземете икони: Иконите винаги са необходими за свързване на различни играчи в рамките на определен промо екип.
   
Други теми, които вероятно биха ви били полезни:
Форум Заглавие Дата
Свободна дискусия 5 причини да направите визитки за бизнеса си 28/10/13
Свободна дискусия Как да получите монети от NBA 2K21 MT - Бързо вземете MT монети 28/2/21

Сподели страницата