Тест: Изневерява ли ми?

Тест - Изневерява ли ми?

Едва ли има човек на планетата, който да е имал няколко връзки и поне веднъж да не е изживявал някакво разочарование в любовта. Като най-често причината за разделите е изневяра на някой от половинките.

Доказано е, че дори след първото хващане в изневяра, другата половинка си изгражда нещо като имунитет срещу повторно нараняване и започва да подозира половинката си почти винаги, когато нещо не е ОК в връзката им.

Доста често, това съмнение се прехвърля и в следващите връзки, което е съвсем нормално. Кой би искал да се почувства зле, като разбере, че отново са предпочели някой друг пред него в леглото.

Именно по тази причина, изготвихме за вас един малък тест, който би ви насочил към отговора на най-често задаваният въпрос при двойките - "Изневерява ли ми?". За да отговорим на този въпрос, обаче ще трябва да попълните теста по-долу.

Имайте предвид, че този тест не е доказателство за изневяра, а чисто и просто анализ на държанието на вашият партньор в живота, на базата на който бихме могли да предположим дали ви изневерява или не, но това не означава непременно, че това е така.

За да имате достъп до теста Изневерява ли ми?, трябва да сте в . Ако нямате регистрация, може да се регистрирате от тук. Отнема не повече от минута и ви дава пълен достъп до всички полезни инструменти в сайта.

Сподели страницата